Dostava robe

Način dostave

Robu šaljemo u sve dijelove Hrvatske i Europe, uključujući otoke. Robu šaljemo ovisno o dogovoru o načinu plaćanja i o dostupnosti robe. Ukoliko je traženi artikl odmah dostupan na našem skladištu, tada ga šaljemo u roku od 24 sata do 3 radna dana, a način plaćanje je plaćanje prilikom preuzimanja ili uplata na bankovni račun.
Međutim, ukoliko nemamo traženu robu na skladištu tada je potrebno uplatiti dio iznosa kao avans (40 % cijene proizvoda). Čim roba dođe, bit će poslana kupcu (u pravilu u roku od 5-10 radnih dana, a najviše u roku od 60 dana). Datum narudžbe se smatra datum kad su sredstva uplaćena na naš bankovni račun.
Ukoliko nastanu neke zapreke te Vam nismo u mogućnosti isporučiti robu, tada ćete o tome biti obaviješteni u najkraćem mogućem roku. U tim slučajevima, ponudit ćemo vam sličnu robu drugog proizvođača. Nju možete prihvatiti ili odbiti.
Ukoliko nismo u mogućnosti nabaviti traženi proizvod ili vi ne prihvatite zamjenski proizvod, tada ćemo Vam izvršiti povrat novca. Novac se vraća beskamatno i na način na koji je uplaćen. Najkasniji rok povrata novca je 7 radnih dana od trenutka obavijesti o nemogućnosti nabavke proizvoda.
Nadalje, ukoliko kupac ne preuzme robu u roku od 7 radnih dana od obavijesti o dospijeću pošiljke, tada se smatra da je kupac odustao od kupnje navedene robe. Mi zadržavamo pravo davanja robe na daljnju prodaju bez povrata avansa.
Narudžbu robe koju nabavljamo prema vašim specifikacijama nije moguće stornirati ukoliko je proces narudžbe te iste robe započeo.
Svi naši proizvodi će biti prikladno zapakirani kako se uobičajenom manipulacijom tijekom transporta ne bi oštetili. Kupac je dužan pregledati robu prilikom preuzimanja pošiljke. Ukoliko zamijeti bilo kakva oštećenja, tada je potrebno odmah reklamirati dostavnom radniku, odnosno odbiti preuzimanje pošiljke. Dostavna služba traži potpisivanje preuzimanja robe te je kupac dužan potpisati preuzimanje iste što se smatra potvrdom preuzimanja.
Proizvodi se šalju na račun kupca, a cijena dostave nije uračunata u cijenu proizvoda. Robu šaljemo putem kurirskih službi, a cijena se određuje prema težini i volumenu pošiljke.