BODYKIT za Ford FIESTA MK7 2008-2013 (FOCUS RS LOOK) – MAXTON

768.47 € (5,790.00 kn)

BODYKIT
Pogodno za: Ford FIESTA
Pogodno za: Ford Fiesta mk7 Standard-Versionen von 2008 bis 2013

SKU: FO-FI-7-RS-BK1 Kategorija:

Opis

BODYKIT
Pogodno za: Ford FIESTA
Pogodno za: Ford Fiesta MK7 (standardni model) od 2008 do 2013

Maxton Design jedan je od najnaprednijih proizvođača estetskih i izdržljivih komponenti optičkog ugađanja automobila. Tvrtka nudi bezbroj jedinstvenih branika, bočnih pragova, razdjelnika, difuzora i spojlera. Uz pomoć njih moći ćete začiniti izgled i pojačati aerodinamiku svog vozila. Ovi proizvodi se mogu ugraditi u širok izbor marki automobila što Maxton Design čini jednim od vodećih na svjetskom tržištu. Posebno za Ford Fiestu MK7 napravili smo ovaj Focus RS Look bodykit. Set uključuje razne elemente koji će vaš stroj istaknuti na cesti.

Zašto je Focus RS Look bodykit za Ford Fiestu MK7 vrijedan nabave?
– komplet set

– ima TUV MATERIALGUTACHTEN certifikat
– otporan je na vlagu
– ima sloj koji odbija UV zrake
– ima moderan dizajn

Ovaj Focus RS Look bodykit namjenjen Ford Fiesti MK7 uključuje:
– prednji branik
– stražnji branik
– bočne pragove

Uz pomoć navedenih elemenata izradit ćete inventivni i jedinstveni tuning koji će podcrtati stil vašeg automobila. Bočni pragovi snizit će položaj karoserije za više trkaćeg izgleda. Odbojnici se izdvajaju svojim dizajnom. Ove komponente su izrađene od izdržljivih i elastičnih materijala kako bi se osigurala optimalna sigurnost korištenja. Ovaj set će vašem vozilu dati opću vizualnu preobrazbu i učiniti da privući izgled svih zaljubljenika u automobile.

Focus RS Look bodykit za Ford Fiestu MK7 uključuje dva branika od stakloplastike i bočne pragove izrađene od ABS plastike. Ova dva materijala imaju slična svojstva: fleksibilnost, otpornost na oštećenja i čvrstoću. Dodijeljen im je TUV certifikat koji potvrđuje njihovu visoku kvalitetu. Upravo se zbog toga ovi materijali tako revno primjenjuju u proizvodnji tuning dijelova, kao i standardne opreme vozila. Svi predmeti uključeni u ovaj komplet Focus RS Look namijenjen Ford Fiesti MK7 imaju UV zaštitu i spremni su za montažu.

Spojleri imaju e-oznaku (TUV, certifikat)

NAPOMENA: Zbog velike potražnje Maxton proizvoda, najčešće je potrebno čekati da budu izrađeni.
Čeka se 4-6 tjedana

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.