Prednji branik s maskom za Aston MARTIN V8 VANTAGE – MAXTON

2,653.13 € (19,990.00 kn)

Prednji branik s maskom za ASTON MARTIN V8 VANTAGE
Pogodno za: Aston Martin V8 Vantage 2004 –

SKU: AM-V8-VA-1-F1 Kategorija:

Opis

Prednji branik s maskom za ASTON MARTIN V8 VANTAGE
Pogodno za: Aston Martin V8 Vantage 2004 –

Maxton Design je uspješna tvrtka specijalizirana za proizvodnju visokokvalitetnih komponenti za vizualno ugađanje. U našoj bogatoj ponudi možete pronaći dijelove posvećene modelima oko 40 različitih marki automobila iz cijelog svijeta. Tu spadaju i engleski brendovi. Željeli bismo vam skrenuti pozornost na ovaj inovativni i čvrsti prednji branik s rešetkom za Aston Martin V8 Vantage.

Zašto se isplati kupiti Aston Martin V8 Vantage branik s rešetkom?
– izgleda super
– izrađen je od izdržljivog stakloplastike
– to je savršena baza za prednji razdjelnik
– otporan je na vlagu
– poboljšava izgled automobila

Ovaj uglađeni prednji branik s rešetkom za Aston Martin V8 Vantage odličan je način da promijenite izgled svog automobila. Izrađen je od visokokvalitetnog fiberglasa koji se ističe svojom otpornošću na ekstremne temperature i vlagu. Također je izdržljiv i elastičan materijal koji se široko koristi u automobilskoj industriji. Rešetka branika izrađena je od ABS plastike – također vrhunskog materijala, kojeg Maxton Design često koristi. Kupnjom ovog prednjeg branika s rešetkom za Aston Martin V8 Vantage jamčimo da ćete dobiti napredni proizvod vrhunske kvalitete u kojem ćete uživati ​​jako dugo.

U Maxton Designu imamo širok raspon naprednih strojeva na raspolaganju. Jedan od takvih je i inovativni 3D laserski skener. Omogućuje nam dizajn i izradu personaliziranih komponenti za naše kupce. Ova ponuda posebno je namijenjena vlasnicima rijetkih unikatnih vozila, koji bi željeli nabaviti vrhunske dijelove za ugađanje svojih strojeva.

Spojleri imaju e-oznaku (TUV, certifikat)
NAPOMENA: Zbog velike potražnje Maxton proizvoda, najčešće je potrebno čekati da budu izrađeni.
Čeka se 4-6 tjedana

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.