Prednji branik (RS Look) za Ford Focus Mk3 (2010-2014) – MAXTON

398.17 € (3,000.00 kn)

Frontstosstane (RS Look) Ford Focus Mk3
Pogodno za: Ford Focus Mk3 2010-2014

SKU: FO-FO-3-RS-F1 Kategorija:

Opis

Prednji branik (RS Look) Ford Focus Mk3
Pogodno za: Ford Focus Mk3 2010-2014

PREDNJI BRANIK

 

Linija proizvoda Maxton Design namijenjena je najzahtjevnijim automobilskim entuzijastima. Proizvođač je poznat po proizvodnji vrhunskih tuning elemenata za mnoga popularna vozila. Tvrtka nudi veliki izbor dijelova poput branika, difuzora, bočnih pragova, spojlera i razdjelnika. Uz pomoć ovih stavki začinit ćete izgled svog automobila moderniziranom i originalnom kompozicijom za ugađanje. Svi navedeni proizvodi izrađeni su od vrhunskih materijala renomiranih dobavljača. Ovaj prednji branik sigurno će zainteresirati sve vlasnike Ford Focus MK3 Preface.

Zašto biste se trebali odlučiti za kupnju prednjeg branika Ford Focus MK3 Preface?
– certificiran je s TUV MATERIALGUTACHTEN
– prikazuje maštovit dizajn
– otporan je na vlagu
– osvježava cjelokupni izgled ovog modela

Ovaj prednji branik za Ford Focus MK3 Preface je napredna komponenta namijenjena ublažavanju učinaka sudara. Zbog toga je toliko važno da nije samo moderan, već i izdržljiv. Ovaj će element uvelike pridonijeti prezentaciji poput trkaće i dobro će se složiti s drugim predmetima za ugađanje koje možda imate. Na taj način možete modernizirati svoj stroj i pružiti si još ugodnije iskustvo vožnje.

Prednji branik Ford Focus MK3 Preface proizveden je od visokokvalitetnog stakloplastike, materijala koji se obično koristi u automobilskoj industriji. Otporan je na negativne utjecaje atmosferskih uvjeta, fleksibilan i čvrst. Prekrasno funkcionira u izradi dijelova za ugađanje, kao i u drugim osnovnim opremanjima vozila. Branik Maxton Design nagrađen je certifikatom TUV MATERIALGUTACHTEN.

Spojleri imaju e-oznaku (TUV, certifikat)
NAPOMENA: Zbog velike potražnje Maxton proizvoda, najčešće je potrebno čekati da budu izrađeni.
Čeka se 4-6 tjedana

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.