Spojler lip gepeka GT za Audi R8 (2008-2015) – MAXTON

303.94 € (2,290.00 kn)

Spojler gepeka za GT AUDI R8
Pogodno za: AUDI R8   2006 – 2015

SKU: AU-R8-1-D1FP Kategorije: , ,

Opis

Spojler GT AUDI R8
Pogodno za: AUDI R8   2006 – 2015

Kako biste učinkovito opremili svoje vozilo komponentama za optičko ugađanje, uvijek birajte samo proizvode najviše kvalitete koji će vam služiti godinama. Maxton Design proizvodi su vrhunski, izdržljivi i fleksibilni. Zbog toga će njihov odabir imati mnoge prednosti, već u trenutku postavljanja. S Audijem R8 MK.1 na umu dizajniran je ovaj jedinstveni GT spojler. Zanimljivog je oblika, a osim funkcionalnosti predstavlja i vizualni ukras.

Zašto se isplati nabaviti jedan od ovih GT spojlera za Audi R8 MK.1?
– izrađen je od stakloplastike
– nakon bojanja spreman je za montažu
– poboljšava trakciju vozila
– ne gubi se od vlage i ekstremnih temperatura
– osvježava izgled automobila

Ovaj upečatljivi Audi R8 MK.1 GT spojler proizveden je od stakloplastike. Materijal ima široku primjenu u automobilskoj industriji i iznimno je prikladan za proizvodnju visokokvalitetnih reverzibilnih komponenti za vizualno ugađanje. Vlakna su fleksibilna, čvrsta i ne reagiraju s vlagom i ekstremnim temperaturama. Takve karakteristike su ključne u proizvodnji opreme za vozila. Odabir ovog istaknutog GT spojlera odličan je izbor ako želite istaknuti trkaći izgled svog automobila. Dodatno, ugradnja ovog GT spojlera povećava zadovoljstvo korištenja vašeg vozila i udobnost vožnje u svim uvjetima.

Audi R8 MK.1 GT spojler je atraktivan vizualni element koji značajno poboljšava trakciju. Zanimljiv je ukras za vaš automobil koji ga ističe na cesti i poboljšava aerodinamičnost tijekom vožnje pri velikim brzinama.

Maxton Design je među vodećim dobavljačima visokokvalitetnih komponenti za vizualno ugađanje na svjetskom tržištu. U našem širokom asortimanu možete pronaći inovativne branike, splitere, spojlere, bočne pragove i još mnogo toga. Svi ovi proizvodi su vrhunski dijelovi izrađeni od najboljih dostupnih materijala. Potičemo da se detaljnije pozabavite Maxton Design postavom.

Spojleri imaju e-oznaku (TUV, certifikat)
NAPOMENA: Zbog velike potražnje Maxton proizvoda, najčešće je potrebno čekati da budu izrađeni.
Čeka se 4-6 tjedana

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.