Spojler gepeka M3 CLS za BMW 3 E46 COUPE (1999-2002) – MAXTON

118.12 € (890.00 kn)

Spojler gepeka
Pogodno za: BMW 3 E46 COUPE  (1999-2003)

SKU: BM-3-46-C-CSL-H1 Kategorije: , ,

Opis

Spojler gepeka
Pogodno za:: BMW 3 E46 COUPE  (1999-2003)
Napravljen od kvalitetne ABS plastike

Ako ste vlasnik BMW 3 E46 Coupe  i tražite izdržljive dijelove za ugađanje, trebali biste se upoznati s Maxton Design asortimanom. Tvrtka se koncentrira na proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda koji se mogu dodati velikom broju marki automobila. Najbrojnije komponente koje se nalaze u našoj trgovini su spojleri, bočne lajsne, difuzori, spliteri i branici. Svi su izrađeni od najboljih materijala dostupnih na tržištu – isporučuju ih samo poznati proizvođači. Imajući na umu spomenuti model, smislili smo ovaj originalni stražnji spojler koji može promijeniti izgled vašeg stroja u nekoliko trenutaka.

Zašto biste trebali odabrati stražnji spojler BMW 3 E46 Coupe M3 CSL Look?
– ima uredan dizajn
– dobio je TUV MATERIALGUTACHTEN certifikat
– izrađen je od ABS-a
– otporan je na vlagu
– poboljšava aerodinamiku

Ovaj stražnji spojler za BMW 3 E46 Coupe M3 CSL Look proizveden je od napredne ABS plastike. Materijal pokazuje visok stupanj fleksibilnosti, čvrstoće i otpornosti na negativne utjecaje atmosferskih uvjeta. Ove karakteristike čine ga tako prikladnim za stvaranje vizualnih elemenata za ugađanje, uz standardnu ​​opremu automobila. Ovaj spojler je vrlo jednostavan za montažu i potrebno ga je prethodno pripremiti – premazivati ​​temeljnim premazom i lakirati.

Stražnji spojler BMW 3 E46 Coupe M3 CSL Look element je čija će montaža dodatno začiniti izgled vašeg automobila i poboljšati njegovu aerodinamičnost. Ovaj artikl se ističe svojim dizajnom zahvaljujući kojem značajno obogaćuje prezentaciju vašeg vozila. To uzrokuje da protok zraka oko karoserije vrši veći pritisak na stražnju osovinu što izravno pojačava trakciju. Kupnja komponenti za ugađanje Maxton Designa ulaganje je u najbolje dijelove dostupne na tržištu – one izvanredne proizvodne kvalitete i modernog dizajna. Ako su takvi proizvodi ono što tražite, Maxton Design asortiman sigurno će vam se svidjeti.

– Proizvod neobojen (mora biti temeljen i lakiran)

– Otporan na vodu i ekstremne temperature

– Jak i fleksibilan

– Isporučuje se bez kompleta za pričvršćivanje i uputa

– Materijal: ABS

 

– TÜV MATERIALGUTACHTEN certifikat (TÜV certifikat za materijal)

NAPOMENA: Zbog velike potražnje Maxton proizvoda, najčešće je potrebno čekati da budu izrađeni.
Čeka se 4-6 tjedana

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.