Škoda Octavia 1U 4×4 1996-2004 gewinde sportski amortizeri DTS line

265.45 € (2,000.00 kn)

SKU: 34778621 Kategorija:

Opis

DTSLINE GEWINDE
S našim DTSline podešavajućim amortizerima zaista možete započeti i postupno spustiti svoj automobil. Ovisno o vozilu, možete postići TÜV testirano spuštanje do 85 mm na području EU. Uz to, DTSline gevinde obično imaju dovoljno preostale niti tako da svoj automobil možete spustiti još ekstremnije za Show & Shine.

SPORTSKI STIL I BOLJE DRŽANJE
DTSline gewinde, razvijene u Njemačkoj, pružaju bolju upravljivost vozilu svojim posebnim DTS postavkama. To vam daje veću kontrolu i sigurnost u vožnji, bez obzira na to imate li iznenadne manevre izbjegavanja ili sportski stil vožnje. Uz to, vaš će automobil imati sportskije ponašanje u vožnji, a da nećete morati praviti veće kompromise u pogledu udobnosti.

NEPOBIJEDNA KOMBINACIJA: DTSLINE OPRUGE I DTSLINE AMORTUZERI
Opruge DTSline i zaklopke DTSline proizvedene su prema međunarodnim industrijskim standardima. Višestruko presvučene opruge privlače pažnju zahvaljujući svom crnom premazu u svakom luku kotača. Pocinčani nosači i obojene zaklopke mogu izdržati širok spektar vremenskih uvjeta, baš kao i standardna šasija. Isto vrijedi i za aluminijske opružne ploče i spuštajuće prstenove za podešavanje s njihovim crnim anodiziranim premazom.

BRZA UGRADNJA I KVALITETA PO NAJNIŽOJ CIJENI
DTSline gewinde posebno su razvijeni za svako vozilo. To znači da se naši DTSline gewinde 100% uklapaju u vaš automobil, a da ne morate mijenjati točke pričvršćivanja ili montaže. Svaki iskusni tehničar automobilske mehatronike može sigurno instalirati DTSline komplete za pokrivanje u najkraćem mogućem roku. Teško da ćete igdje drugdje naći jeftiniji komplet s certifikatom TÜV dijelova u ovoj kvaliteti!

KRATKE PREDNOSTI:
– TÜV potvrda o dijelovima
– Podešavanje milimetarskom preciznošću čak i kada je instalirano
– Preostali dio za dodatno pokazivanje i spuštanje
– Više zabave i sigurnosti u vožnji
– Dostupna udobnost vožnje
– Njemački inženjering po vrhunskoj cijeni

Odgovara za:
Škoda Octavia 4×4
Limousine / Kombi
1U 1996-2004
samo za 4motion modele (s pogonom na 4 kotača 4×4)

cijena je 2 000 kn
091 789 1007, može whatsapp i viber
www.imtuning.com
https://www.instagram.com/imtuningshop/

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.